Lukijat

maanantai 5. toukokuuta 2014

Leikkaus ohi!

Moikka kaikille!
Nyt on tullu pien kirjotus katko tänne, hommattii tos joku aika sitte tablet ja unohin sitte tän salasanan, no mut nyt voi kirjottaa.
Eli siis Nikon suulakihalkio leikkaus oli maanantaina 28.4 vaikka olis oikeesti pitäny olla tänää 5.5, leikkaus meni tosi hyvi ja Nikolle tehtii suulaen leikkauksen yhteydessä muutakin. 
Nikolta putkitettiin molemmat korvat, leikattii kielijännettä ja poistettii luomi otsasta hiusten alta. Niko oli leikkaus päivänä todella väsynyt joten oltiin vaan hetken aikaa illalla Nikon luona, ajateltii et annetaa Nikon nukkua et jaksaa sitte keskittyy parantumisee. 
Käytii sinä aikana ku Niko oli leikkauksessa ni Sea Lifessä ja kampissa, kyllähä siin sai monts tuntia kulumaa onneks, ettei koko aja miettiny sitä leikkausta. Tuli sitte ostettuu kaikkee tarpeellista siinä samalla ja ajateltii et oli vähä niiku lomareissu. 
Niko on parantunu leikkauksesta paremmi ku toivottii, lähettii helsinkii sunnuntaina ja päästii keskiviikkona kotii. Niko ei hirveemmi enää halua kipulääkettä, ainoastaa melkeipä yöks annetaa, muuten pärjää ilman ja yritetään välttää  vahvempaa kipulääkettä et annetaa miedompaa mielummi. Nikolla on nyt totaalisesti vauhti päällä, enne leikkausta Niko oppi just seisomaa tuen kanssa ja puhuu "nam nam, mamma, mummo ja ämmä" Nikoo vähä ärsyttää nuo käsilastat mitä pitää nyt leikkauksen jälkee käyttää, mut menee niil erittäin lujaa lattialla. :) En malta oottaa et tulee 12.5 et saadaa lopettaa lastojen käyttö kokonaa, mut onneks sentää ei tullu samanlaista köyttämistä ku huulileikkauksen jälkee muute ei varmaa nukuttais koko yönä.
On ihanaa seurata ku poika saa melkei olla oma ittensä mut ei ihan. 

Laittelen kuvia myöhemmin Sea Lifesta ja Nikosta.

-Jonna-


















1 kommentti:

  1. Onneksi kaikki on kuitenkin sujunut hyvin ja nuoriherra jakselee loistavasti kaikesta huolimatta. :) Nopeaa paranemista vaan nuorelleherralle. <3

    VastaaPoista