Lukijat

torstai 17. marraskuuta 2016

Joulukauden avaus

Moikka taas kaikille!

Tänään onki taas jännä päivä, olemme menossa katsomaan joulupukkia ja joulu ilotulitusta. Saa nähdä kuinka Niko reagoi taas asiaan, viime vuonna Niko pelkäsi kuollakseen pauketta toivottavasti tänään on asia toinen.
Niko odottaa todella innoissaan joulupukin tapaamista, kävimme syyskuussa husukessa ja meille sanottiin, että Nikon olisi hyvä päästä kotipaikkakunnalla puheterapiaan ja tottakai olimme Janin kanssa samaa mieltä. No nyt kahden kuukauden kelan odotuksen jälkeen meille ilmoitettiin, että Nikon ei ole mahdollista päästä ainakaan yksityiselle puolelle puheterapiaan, koska Niko puhuu kelan lääkärin mielestä tarpeeksi hyvin ja selkeästi vaikka todellisuudessa näin ei ole. Nyt sitten odottelemme, että pääsemme kunnalliselle puolelle, mihin on kyllä aika hirveät jonot toivottavasti kaikki kääntyisi parhain päin. Niko on ollut innoissaan siitä, että on päässyt päiväkotiin, joinain aamuina on sellainen pieni kiukku kun ei halua mennä hoitoon, mutta muuten menee ihan mielellään ja Nikolla on siellä paljon kavereita, jostain kumman syystä suurin osa on tyttöjä :) Odotan innoissani itse Nikon ensimmäistä joulujuhlaa oman lapseni ensimmäinen joulujuhla. On aika mennyt hirveän nopeasti, tuntuu siltä, että vastahan Niko oli pieni vauva joka vaati huomiota koko ajan ja nyt hänestä on kasvanut iso poika, joka sanoo välillä "Äiti mee pois!" Mihin se aika on kadonnut? 
Nikolla on nyt tässä syksyn ja alkaneen talven aikana ollut paljon flunssia, mutta suurimmasta osasta ollaan selvitty vähällä, mutta nyt tämä viimeisin flunssa mikä on päällä, on ollut raju... Niko yski niin kovin ettei pystynyt nukkumaan vaikka kohotin sängyn päätyäkin ja laitoin Nikolle ilmankostuttimen omaan huoneeseen, silti Niko yski niin paljon ettei nukkumisesta meinannut tulla mitään.. Nyt olemme antaneet hunajaa iltaisin Nikolle ja se on rauhoittanut Nikon yskimistä aikalailla, nyt Niko pystyy nukkumaan monta tuntia ilman yskimistä ja ei heräile jatkuvasti. 
Toivottavasti tämäkin flunssa menisi ohi ja ei tulisi vähään aikaan takaisin.
Minä itse kun olen ollut koulussa, ei ihme kyllä ole tullut turhia poissaoloja, ainoastaan jos Niko on ollut kipeänä tai minä itse, muita poissaoloja ei ole tullut.
Aloitan ensiviikolla työharjoittelun josta en oikein itse tiedä mitä ajatella, otin työharjoittelu paikan kotimme läheltä, jotta minun olisi helpompi viedä Niko hoitoon ja hakea. Jännittää miten työharjoittelu alkaa menemään, mutta toivon parasta ja pelkään pahinta.

Tässä kaikki tällä kertaa

-Jonna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti