Lukijat

maanantai 5. lokakuuta 2015

Niko ja syksy

Moikka kaikille!!

On taas kulunu aikaa, etten oo kerenny kirjotella tänne.
Niko on kasvanu ja oppinut uutta :) Meillä on potta harjottelut käynnissä ja Niko on melkein jo päiväkuiva, mutta me emme halua hoputtaa asiaa liikaa, ettei mielenkiinto mene tai tule potta kammoa.
Meillä on syksy lähtenyt ihan kivasti käyntiin, ollaan oltu ulkona ja käyty keräämässä erivärisiä lehtiä lasten askarteluun.
Niko on ollut ihmeissään syksystä ja siitä kun puun lehtien värit vaihtuvat. 
Niko on ollut myös nyt iso poika, hän haluaa kävellä itse eikä aina vain olla rattaiden kyydissä. Sanoja tulee koko ajan enemmän ja Niko on alkanut muodostaa lauseitakin. 
Niko rakastaa edelleen suihkussa käymistä ja saunomista, siitä tuo poika ei ole päässyt eroon.
Ostin Nikolle ensimmäiset sormikkaatkin ja aluksi Niko ei tykännyt niistä, mutta nyt niitä ei saisi ottaa edes kädestä pois.
Sateisina päivinä olemme olleet nyt sisällä, kun minulla ja Janilla ei ole ollut sadevaatteita, mutta nyt on nekin. Nikolla sadepäivät ovat menneet autolla ajaessa ja junaradan kanssa leikkiessä, Niko on paljon kiinnostunut kirjoistakin. 
Olemme aloittaneet jo joulupukille kirjettäkin ja muutama lahjatoive on joulupukki hankkinut ;) 
Kävin itse tuossa vähän aikaa sitten ottamassa Nikosta tatuoinnin omaan jalkaani, se tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta ja hyvältä, kun ei ollut oikeen muuta suunniteltu valmiiksi, ja kukapa joka tykkää tatuoinneista niin ei ottaisi omasta lapsesta tautointia :)

Mutta tässä kaikki tällä kertaa!

-Jonna- 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti