Lukijat

perjantai 6. joulukuuta 2013

Leikkaus Ohi!

Nikon leikkaus meni hyvin, poika halusi jo heti heräämössä tuttipulloa, ja siitä se syöminen sitten lähti.
Seuraavana päivänä Niko oli jo paljon pirteämpi, Niko halusi mennä leikkihuoneeseen katsomaan siskon ja muiden lasten leikkejä, loppujen lopuksi Niko nukahtikin.
Illalla menimme uudelleen katsomaan Nikoa ja Niko oli ollut hieman kiukkuinen ja väsynyt, mutta olimme silti hetken aikaa siellä. Torstaina menimme katsomaan Nikoa ja Niko oli siellä käytävällä hoitajan sylissä katsomassa suurta maailmaa. Otin Nikon syliini ja katsoin poikaa, samantien tuli kirkas hymy kasvoille, niin hyvin kun leikkauksen jälkeen voi tulla :) 
Kirurgimme tuli tapaamaan meitä ja oli sitä mieltä, että voisimme lähteä torstaina kotiin ja siinä samalla me sitten lähdimme pakkaamaan tavaroitamme ja takaisin Nikon luo. Niko oli nukkumassa, mutta heräsi ihan pienen hetken kuluttua. Saimme kotiohjeet ja lähdimme siitä sitten kotia kohti.
Matka sujui Nikon osalta hyvin, mutta minua ja miestäni hirvitti ne kaistapää kuskit jotka eivät osanneet ymmärtää risteysalueen keltaista viivaa vaan ohittelee siinä. Muutaman kerran jouduimme ilmoittamaan takana ajaville,että he olivat liian lähellä meidän automme perää.
Niko oli tietenkin ihmeissään kun pääsi kotiin, kun koiramme ei ollutkaan kotona vaan hoidossa.
Yö meni suhteellisen rauhallisesti, Niko heräsi 03.30 syömään ja nukahti 6.05, pieni valvominen, mutta kuuluu asiaan.
Sittemmin Niko heräsin 08.30 ja oli siihen asti hereillä, kunnes lähdimme ulos rakentamaan lumiukkoa, kun lunta oli paljon tullut maahan.
Nikolla on mennyt leikkauksen jälkeen yllättävän hyvin, ajattelin, että syöminen on iso ongelma mutta tuo meidän poika on päättänyt, että hän kyllä syö! :)
Niko on pikkuhiljaa alkanut olla oma itsensä, haluaa istua, ryömiä (vaikka kädet ovat sidottu), ja kävellä.

Kirjoittelen taas :)

-Jonna-

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen poika teillä :) Kaikkea hyvää teille ja ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) Niko on omalaatuinen poika ja erittäin suloinen sellainen. Kiitos samoin! :)

    VastaaPoista