Lukijat

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Pääsiäinen

Moikka kaikille!

Kevät tekee tuloaan hieman vaihtelevasti.
Niko virpoo toista kertaa elämässään, viime vuonna Niko sai palkaksi autoja ja nyt tänä vuonna on saanut pieniä suklaa munia ja autoja. 
Täällä on tällähetkellä sateista ja koleaa. 
Meilläkin on minä, isä ja Niko sairastanut kunnon kevät flunssan, minulla vielä kummittelee flunssa, mutta isä ja Niko ovat onneksi parantuneet.
Nikolla tuli flunssan aikana vielä 5 hammasta suuhun, ja meille on edelleen jäänyt mysteeriksi se, että kun Nikolle antaa nestemäistä Buranaa (20mg) niin Nikolta alkaa tulemaan verta nenästä ja emme ole saaneet siihen mitään selkeyttä. Mutta jos annamme Panadolia (24mg) niin ei ole minkäänlaista verenvuotoa nenässä. Kävimme myös Nikon kanssa hammaslääkärissä, plastiikkakirurgin neuvosta. Pelkäsimme, että Nikolle olisi kasvamassa nenäonteloon lisä hampaita, mutta täällä sitä ei pysty millään tapaa todentamaan ja nyt sitten mietimme, että miten tästä sitten eteenpäin. 
Niko on myös oppinut taas kaikkea uutta, sanoja tulee paljon, ja Niko myös jopa hyppii, tanssii ja juoksee hurjana. Niko on myös kasvanut hirveää vauhtia, aiemmin Nikolle meni 80-86 ja nyt alkaa 80cm olla pieni, mietin tässä, että kuinka nopeasti tuo pienen pieni poika voikaan kasvaa. Olemme mieheni kanssa nauraneet, että saamme ostaa Nikolle kahdet kesävaatteet kun hän kasvaa niin nopeasti. 

No tässä nyt taas kaikki tällä kertaa.

-Jonna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti