Lukijat

perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu

Moi kaikille!

Tässä on taas vähän aikaa vierähtänyt viime päivityksestä, mutta nyt on taas hyvä aika päivittää. 
Meillä on nyt kannettava tietokone, jolla on hyvä päivittää Nikon blogia, aiemmin meillä ei ollut kuin tablet ja sillä päivittäminen ja kirjoittaminen oli hieman hankalaa.
Meillä ollaan tänään vasta juhlittu kunnolla vappua, Nikolla jäi viime vuonna vapun juhliminen vähän vajaaksi, kun Nikolla oli suulakihalkio leikkaus.
Vaikea kuvitella, että siitäkin on jo vuosi.
Vappu on ollut täällä aurinkoinen hieman tuulinen, mutta muuten hyvä ilma.
Niko on kyllä nauttinut vapun juhlimisesta erittäin paljon, ilmapallot olivat kaikista kivoin homma, niitä Niko heitteli ja kuljetteli koko ajan paikasta toiseen. Musiikkiakin meillä oli, että juhliminen olisi mahdollisimman kivaa ja kyllähän meillä tanssittiinkin. 
Meilläkin on kohta juhlien järjestely edessä kun tuo meidän oma kultamuru täyttää jo 2 vuotta. Juuri mieheni kanssa puhuimme kun Niko syntyi ja oli niin pieni, ja nyt on jo niin iso poika. 
Vaikea kuvitella,että olen ollut Nikon äitinä jo kaksi vuotta. Vastahan Niko oli pieni vauva joka halusi olla koko ajan sylissä ja juoda tuttipullosta maitoa ja nyt sitten syö jo itse ja ei enää suostu käyttämään nokkamukiakaan. 
Joskus tuntuu, että aika menee liian nopeasti, välillä toivoisin, että Niko olisi vielä se pieni vauva jota saisin pitää sylissä maailman ääriin asti, mutta sitten kun katsoo nyt tuota isoa poikaa niin ei sitä vaihtaisi mihinkään. 
Nikossa on kyllä omat haasteensa, mutta niin se on jokaisessa lapsessa, ei ole sellaista lasta joka ei tarjoaisi vanhemmilleen haastetta. 
Nyt meillä on katse kohti tulevaisuutta, kesäksi on jo vähän suunnitelmaa, mutta niistä sitten myöhemmin, nyt keskitymme vain järjestelemään Nikon 2-vuotis syntymäpäiviä.

Tässä oli kaikki tällä kertaa, kirjoittelen taas lisää :)

-Jonna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti