Lukijat

perjantai 22. marraskuuta 2013

Joulunavaus & Ilotulitus

Nyt se on sitten täällä Joulunavaus tehty, virallisesti saa soittaa kaupoissa joulumusiikkia ja laittaa joulukoristeita.
Janin tytär kävi katsomassa joulupukkia ja kertoi kuinka kiltti on ollut ja ihastelemassa paljon jouluvaloja ja joulukuusia.
Niko nukkui rattaissa melkein koko ajan, ostimme Nikolle ensimmäiset peltorit korvien suojaksi, ja nyt voin myöntää, että oli kyllä hyvä, että ostettiin Nikolle ne.
Musiikki-ilotulitus oli aivan mahtava! 
Nikokin katsoi elämänsä ensimmäisen ilotulituksen 
Niko katsomassa ilotulitusta rattaista.

Nikolla on tässä kasvun myötä tullut uusia asioita muutenkin,
yksi ilta kun tulin suihkusta ja Jani vielä jäi suihkuun niin aloin kuuntelemaan, että Niko itkee ja tietenkin menin sitte hakemaan pojan sängystä ja vaihdoin vaipan ja lämmitin vellin valmiiksi. Niko kun sai syötyä ja minä sitten tuuditin vielä uneen tutti suussa, niin yks kaks Niko alkaa hymyilemään ja nauraa täydessä unessa.

Ja tänään kun oli päiväuni aika ja päätimme Janin kanssa myös ottaa pienet päiväunet, Niko nukkui vähän reilu tunnin kun alkoi sängystä kuulua ääntä.
Jani nousi ylös ja minä nousin sängynlaidalle istumaan, niin Jani sitten oli siinä pinnasängyn yläpuolella niin sängystä alkoi kuulua aivan ihanaa naurua. Nikolla oli ilmeisesti ollut hyvät päiväunet ja oli kiva nähdä oma isä siinä sängyn yläpuolella.

Niko on muutenkin ollut tällä viikolla erittäin aurinkoinen poika, hymyilee päivällä jatkuvasti ja on pirteä.

Olemme Janin kanssa huomanneet sen, että Niko ei paljoa ainakaan vielä vierasta, että voimme kyllä antaa syliin kuin syliin Nikon pideltäväksi, kunhan vain pienelle herralle juttelee niin kaikki on hyvin. Niko juttelee itsekkin takaisin päin ja antaa hymyä.


Tässä vähän kuvia ilotulituksesta :)

-Jonna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti