Lukijat

torstai 21. marraskuuta 2013

Kuulumisia

Voi apua! Meidän Niko on jo puolivuotta vanha! 
Tuntuu siltä, että vasta poika syntyi ja oli teholla, mutta nyt siitä on jo puolivuotta, herranjumala miten aika lentää.
Huomasimme Janin kanssa, että Nikolle ei oikein sovi pelkkä velli, Nikolla tuli hirveä ripuli ja vatsa vaivoja muutenkin, niin päätimme, että Niko jatkaa edelleen velli + äidinmaidonkorvike.
Jännittää aivan kamalasti se Nikon tuleva huulileikkaus, kun kuitenkin kyseessä on meidän pieni poikamme.
Tai no eihän Niko oikeestaan enään mikään pieni ole, mutta kuitenkin.
Nikolla on tullut uusia juttuja tässä matkan varrella, esimerkiksi aamulla ollaan aivan isän poikaa mutta sitten illalla isän poika muuttuu äidin pojaksi, muuta ei haluakkaan kuin olla oman äidin sylissä :)

Ensi viikolla olisikin Nikon viimeinen neuvola, ennen huulileikkausta ja seuraavaa neuvolakäyntiä suunnitellaan vasta leikkauksen jälkeen.
Niko pääsee myös huomenna ensimmäistä kertaa joulunavajaisiin, missä on joulupukki ja ilotulitus, ostimme Nikolle ensimmäiset peltorit, ettei säikähdä rakettien pauketta ja muutenkin on hyvä olla pienellä lapsella kuulosuojaimet.

Kirjoittelen taas miten meillä meni joulunavajaisissa ja muitakin kuulumisia!

-Jonna-

2 kommenttia:

  1. Hyvin ne leikkaukset varmasti menee, vaikka jännittäähän se. siellä on osaavat ihmiset tekemässä Nikosta entistä ihanampaa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihä se on mut aina jännittää, etenki ku kyse on omasta lapsesta :)

      Poista