Lukijat

perjantai 8. marraskuuta 2013

Terveisiä Korvapolilta

Käytiin eilen siellä korvapolilla tutkituttamassa Nikon korvat, ja mahdollisesti tehdä kuulotesti.
Menimme sinne ja tietenkään meidän pieni Nikomme ei sitten nukkunutkaan.
Noh, pääsimme tutkimushuoneeseen ja juttelimme hetken Nikon halkioista ja siitä, mitä meille oli husukessa sanottu.
Lääkäri alkoi tutkimaan ja tutkimus saatiin tehtyä Nikon huutaessa kovaan ääneen ja lääkäri sitten totesi, että Nikolla on lievä liimakorva.
Lääkärin kanssa sovimme, että hän soittaa husukeen ja kyselee sieltä korvalääkärin mielipidettä putkituksen suhteen, että putkitetaanko nyt huuli leikkauksen yhteydessä vai vasta suulaki leikkauksen yhteydessä. Nikolla ei ainankaan kuulon suhteen ole mitään ongelmaa, poika kyllä kuulee kaiken, etenkin jos sattuu puhumaan hänelle.
Niko on erittäin kova seurustelemaan ja ihan kenen syliin vain voi antaa niin poika alkaa nauramaan ja juttelemaan takaisin.
Meillä piti olla heti korva tutkimuksen jälkeen oman lääkärin vastaanotto, mutta lastenlääkärimme oli sairastunut, joten se tapaaminen siirtyi maanantaille.
Odotamme mieheni kanssa innolla maanantain tapaamista, jotta saamme taas tietää kuinka paljon Niko painaa, kun huulileikkaukseen vaaditaan vähintään se 5 kiloa. Viime neuvolassa kun kävimme näytti hyvältä, Nikon paino oli silloin 4795g ja poika oli venynyt 24 päivään n. 3cm, eli kasvu on erittäin kovassa nousussa. 
Niko onneksi nukkuu yönsä hyvin, välillä saattaa nukkua 8h/yö ja välillä 6-7h/yö.
Niko yleensä herää siinä 4-6 aikaa aamuyöstä syömään ja haluaa sitten sen jälkeen takaisin nukkumaan, mikä sinällään on onnekasta, kun sairaalasta kotiuduttua meidän piti heräillä 2 tunnin välein syöttämään ja heti kun aloitimme vellin syöttämisen Nikon yöunet pidentyi.

Tällä erää ei tämän kummenpaa ole kirjoittaa, mutta katsotaan mitä maanantai tuo tullessaan :)

-Jonna-

2 kommenttia:

  1. Olisiko mahdollista saada lukija palkki sivuun. Tulisin mielelläni seuraamaan teidän tarinaa <3
    Todella suloinen poika teillä !

    VastaaPoista
  2. On mahdollista saada, kunhan opin ekaks tän bloggaamisen ihmeellisen maailman :)

    VastaaPoista